Билетът за театър удари главозамайващата сума от 100 лева, видя

...
Билетът за театър удари главозамайващата сума от 100 лева, видя
Коментари Харесай

100 лв за билет за театър в Народния

Билетът за спектакъл удари главозамайващата сума от 100 лв., видя HotArena.

Това стана ясно, откакто Народният спектакъл ояви пет примерни дати за събитието на сезона - " Бурята ", на световноизвестния режисьор Робърт Уилсън. Официалните министър председатели са нсрочени за 18 и 19 ноември от 19 часа на Голяма сцена. Представлението по фамозната пиеса на Шекспир ще може да се гледа и в още три дни преди този момент - 14, 16 и 17 ноември от 20 часа. От театъра уточнват, че датите са разследване на големия интерес от страна на публиката към първото в историята на театъра у нас посещение на режисьор от сходен сан. 

За премиерните дати през ноември цените на билетите са 50, 70 и 100 лв., за коледно-новогодишните представления на 18, 19, 30 и 31 декември са на цени от 40, 60 и 80 лв., а за представленията през 2022 година ценовите пояси са 30, 50 и 70 лв.. За всички дати 17-ти ред на партера е непокътнат с преимущество за хора от сферата на културата и изкуството. 

Робърт Уилсън справедливо е именуван един от актуалните колоси в света на епсерименталния спектакъл, чиито образни мечти се радват на овации на феновете от целия свят.В момента режисьорът е у нас за финалната подготовка на " Бурята ", написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР