Билбордове, на които се прегръщат гей двойки, подлудиха Варна и

...
Билбордове, на които се прегръщат гей двойки, подлудиха Варна и
Коментари Харесай

Билбордове с гей двойки подлудиха два града

Билбордове, на които се прегръщат гей двойки, подлудиха Варна и Бургас. На големите пана се популяризира еднополовата обич със снима на двама младежи, прегърнати и снимани в тил. Надписът им гласи " Няма ужасно, това е просто ЛЮБОВ " и „ Различни хора, равни права “.

Жителите на двата най-големи морски града обаче се оказаха не толкоз необятно скроени. Ето по този начин се унищожава нацията, Тия плакати да ги поставят у Китай, че са над милиард към този момент, не тук - са измежду най-миролюбивите мнения. Духовете бяха разбунени както в обществените мрежи, по този начин и в по-тесен, даже политически кръг - с деятели и фигури от разнообразни партии, които се оповестиха срещу тях.

Скандалните билбордове с гей двойки, рекламиращи еднополовата обич, които цъфнаха предпразнично в Бургас и Варна, са финансирани с европейски пари и са част от цялостна стратегия на съюза за промотирането на ЛГБГ-общността. Това е написано черно на бяло на самите плакати, с логото на Европейски Съюз и с QR код, който неизбежно води до формалната страница на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и трансджендър), оповестява " Флагман ".

Билбордът във Варна през днешния ден към този момент е погубен. Някой „ инцидентно “ е разлял съществено количество зелена багра върху него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР