Бил разочарован, че не изпълниха мечтата му да стане шеф

...
Бил разочарован, че не изпълниха мечтата му да стане шеф
Коментари Харесай

Бойко Рашков напуска Промяната?

Бил отчаян, че не извършиха фантазията му да стане началник на Антикорупционната комисия и погнусен от схемите в дребната коалиция

Депутатът от ПП-ДБ и някогашен вътрешен министър Бойко Рашков скоро ще стане самостоятелен. Тази прогноза прави в днешния си брой вестник „ Уикенд “. Според изданието в последните месеци Рашков напълно се е дистанцирал от групата си и не пестял рецензиите си, които в някои случаи са и обществени - посредством гласуванията му в пленарна зала.

От една страна някогашният началник на Министерство на вътрешните работи бил погнусен от схемите и интригите в дребната коалиция – ПП-ДБ и клякането на ГЕРБ. Той изрично не подкрепил и избирането на Десислава Атанасова за парламентарен арбитър, а от друга се чувствал измамен -  обещали му да го създадат началник на новата Антикорупционна комисия, само че това явно няма да се случи, тъй като сътрудниците на Политическа партия – ГЕРБ го ненавиждат. Твърди се, че персонално Бойко Борисов е поставил ясно изискване Бойко Рашков да не заема нито един пост в т.нар. Сглобка.

Това още повече озлобило някогашния министър, който почнал намерено да недоволства против политиката на партията си и изпаднал в недружелюбност. На него обаче му било давано да разбере, че би трябвало да мълчи, тъй като прокурорите можели да се сетят за него.

Срещу Бойко Рашков имало няколко сигнала от министерския му интервал, които били на трупчета, твърди Уикенд. Именно тази опасност е тикнала Рашков назад към президента, който не е ясно дали е податлив да го одобри, защото му заби нож и дълго време бе в най-близкото обграждане на Кирил Петков.

В днешния си брой таблоидът, който постоянно е употребен като платформа, която да насочи сигнали в верния миг към точните хора, се развива тезата, че войната на няколко от парламентарно показаните партии – главно ПП-ДБ и Движение за права и свободи против Румен Радев ще продължи до момента в който той не се откаже от концепцията да сътвори партия. Развива се и тезата, че излезе ли от „ Дондуков “ 2, с цел да оглави собствен план, Радев ще се сблъска със серия от следствия за корупция.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР