Бил Мъри заяви, че ще се радва да се снима

Бил Мъри заяви, че ще се радва да се снима ...

Актьорът Бил Мъри е готов за още „Ловци на духове“.

Бил Мъри заяви, че ще се радва да се снима в новия филм на режисьора Джейсън Райтман от поредицата "Ловци на духове", съобщи Контактмюзик.

68-годишният актьор е в образа на Питър Венкман в оригиналния филм от 1984 г. и в продължението му от 1989 г., които бяха заснети от бащата на Джейсън Райтман - Айвън. Сега Мъри увери, че ще е радостен, ако му бъде поверена роля в новия филм от поредицата.

"Участието ми в тази поредица осигури парите за обучението на сина ми в колеж", каза той. "Забавно бе да се снимам в нея. В тези филми действително има смешни неща", спомня си той.

Бил Мъри изпълни също епизодична роля в заснетия от Пол Фейг женски римейк на "Ловци на духове", излязъл по екраните през 2016 г. В този филм актрисите Кейт Маккинън, Мелиса Маккарти, Кристен Уиг и Лесли Джоунс са в образите на ловци на духове.
Gulliver/Getty Images-->
Бил довери, че се почувствал задължен да участва във въпросния филмов проект, за да покаже, че го подкрепя. "Казах си, че ще го подкрепя, защото ги подкрепям като хора", поясни той. "Така че тогава се снимах в женския римейк на "Ловци на духове" и бих участвал в новия филм от поредицата", допълва актьорът.

Планирано е следващият филм от поредицата "Ловци на духове" да се появи по екраните на 10 юли 2020 г.
 

Източник: dariknews.bg