Бил ли е лидерът на Атака на протеста пред централата

...
Бил ли е лидерът на Атака на протеста пред централата
Коментари Харесай

Бил ли е Волен Сидеров на протеста срещу ВМРО?

Бил ли е водачът на " Атака " на митинга пред централата на съдружния сътрудник на ГЕРБ - нощес? Според - е бил. Медията се базира на свидетелски разкази и видео, на което твърди, че участва лице, доста наподобяващо на Сидеров.
клипа на очевидците, фрагментите, на които се твръди, че участва Волен Сидеров са на 1 минута и 10 секунда от него. Малко по-късно се чува и глас на един от присъстващите, който споделя " господин Сидеров ".
 Сидеров: Аз сътворих обединението, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ я скапаха Сидеров: Аз сътворих обединението, Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ я скапаха
Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ напуснаха съдружния съвет на „ Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация ”, откакто от АТАКА поканиха ме...
Малко по-рано и други медии твърдяха същото - съгласно едни, някогашният сътрудник на патриотите бил там, с цел да помогне на екипа на " Алфа ТВ ", които излъчвали онлайн протестната акция,  а съгласно други - дори бил арестуван.
Припомняме, че през вчерашния ден група протестиращи отиде пред централата на Вътрешна македонска революционна организация и организира своя протестна акция - като резултат има счупено стъкло на входната врата на централата на партията и следи от хвърляните по постройката багра и яйца. Охраната на партийната централа пък им дала отговор със леден душ от противопожарния кран. Намесили се служители на реда, и макар че има фрагменти в обществените мрежи на издърпани от протестиращите, арестувани няма, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи. От Вътрешна македонска революционна организация към момента не са коментирали публично случилото се.
 
 
 Сидеров още веднъж стачкува, нападна Кошлуков и разгласи, че съди Българска национална телевизия (ВИДЕО) Сидеров още веднъж стачкува, нападна Кошлуков и разгласи, че съди Българска национална телевизия (ВИДЕО)
Лидерът на партия " Атака " Волен Сидеров събра още веднъж свои последователи на нов митинг пред постройката на Българската национална телевизия...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР