Бил Гейтс е американски програмист и бизнесмен, както и един

...
Бил Гейтс е американски програмист и бизнесмен, както и един
Коментари Харесай

6 неща, които Бил Гейтс има в дома си, а вие - не

Бил Гейтс е американски програмист и предприемач, както и един от създателите на „ Майкрософт “. Той е един от най-богатите хора в света, като има положение, възлизащо на 110 милиарда $. Всичко това може да ви подскаже, че в имението, което има, има най-различни забавни неща, които звучат смайващо. Въпреки че Бил Гейтс не се счита за екцентричен милиардер, въпреки всичко можете да се изненадате какво има в дома си.
1. 24 бани и 6 кухни – ето това е нещо, за което в никакъв случай не бихме предположили, че някой човек на Земята ще има потребност. Както можете да се досетите, всички кухни са професионално оборудвани и има професионален готвач, който подготвя храната на фамилията. Можем единствено да гадаем защо ли са му и 24-те бани, които са ситуирани на всички места в имението.
 Бил Гейтс: Две условия за естествен живот – ваксина и чиста от вируса планета Бил Гейтс: Две условия за естествен живот – ваксина и чиста от вируса планета
„ Животът ще се възстановява след пандемията от ковид единствено когато са изпълнени две условия - когато се появи ново потомство в...
2. Голям басейн с мощен подводен тон – тук към този момент ще си кажете „ Какво ли пък е това? “. И въпросът ви напълно си идва на мястото. Гейтс има 18-метров басейн, който има вградена подводна ултрамощна музикална система. Басейнът има повърхност 1200 кв.м, а единият му край има транспарантно дъно.
3. Стая с батут – забавен факт е, че в стаята за батут таванът е висок цели 6 метра, когато децата на Бил Гейтс са били дребни, умерено да скачат колкото високо си изискат, без да има заплаха за здравето им. Освен за развлечение, батутът е вършел работа на фамилията и за тренировки – какво по-хубаво и занимателно кардио от това?
4. Сензорна система за посетители – това към този момент звучи доста забавно! В дома на Бил Гейтс има инсталирана система в стаите за посетители, която разрешава на жителите им да зададат съвършената температура или светлина, тъй че да се усещат оптимално удобно.
5. Дърво със специфична система – в двора на имението си Гейтс има обичано кленово дърво, за което очевидно се грижи доста усърдно. Системата е по този начин основана, че да сигнализира, когато дървото има дефицит на вода и автоматизирано да се включва друга система за поливане.
 Бил Гейтс: Пандемията спря напредъка в битката против бедността Бил Гейтс: Пандемията спря напредъка в битката против бедността
Пандемията на ковид спря 20 години прогрес в битката против бедността и заболяванията, съобщи Бил Гейтс. Доклад на фондация " Бил и М...
6. Зала за приеми и празненства – залата има величина 700 кв.м и в нея се организират най-различни коктейли, приеми и тържества. Помещението може да побере над 200 души като седящите места са към 150. Впечатляващо, нали?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР