Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от луксозния

...
Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от луксозния
Коментари Харесай

Обир за 50 млн. лири от дома на дъщерята на Бърни Екълстоун

Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от първокласния дом на дъщерята на някогашния притежател на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, в Лондон, заяви английската преса.

„ Кражбата шокира всички, защото тази къща се счита за една от най-защитените в Лондон, тя се намира в безвреден регион “, разяснява представител на 35-годишната телевизионна водеща.

Имението на Тамара Екълстоун, в което тя живее със брачна половинка си и дребната им щерка, се намира в Кенсингтън. То има 57 стаи. Семейството обаче не е било у дома, защото отпътувало за коледна почивка в чужбина.

Крадците са направили обира за по-малко от час. Те са влезнали в къщата през задния двор в петък вечерта. Служител по сигурността ги е забелязал сега, в който към този момент са се изкачвали през оградата с откраднатите движимости. Имението е било охранявано единствено от един човек.

" Откраднати са всички бижута, които Тамара съхраняваше в сейф в гардеробната. Взети са и украшения от сейфа в гардеробната на брачна половинка й. Някои от бижутата бяха изключително скъпи за нея ", акцентира нейният представител.

Полицията към момента не е съумяла да откри самоличността на обирджиите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР