Бихте ли гласували за кмет на Варна, ако той употребява

...
Бихте ли гласували за кмет на Варна, ако той употребява
Коментари Харесай

Една трета от варненци готови да гласуват за кмет наркоман, стига да прави нещо, сочи онлайн анкета

" Бихте ли дали своят вот за кмет на Варна, в случай че той използва опиати? "

Една трета от варненци дават отговор " Да, стига да прави нещо " , а две трети са безапелационни " Не, тъй като е подвластен ".

Това сочат все още резултатите от онлайн анкета в една от най-големите варненски фейсбук страници " Варна в този момент " с 85 хиляди фена.

Анкетата е дейна и може да гласувате тук.



Употребата на дрога от претендент кметовете стана настояща във Варна през днешния ден, след като един от претендентите за кмет, прикани всички кандидат-кметове да преминат през цялостни лабораторни проби за наркотична взаимозависимост и документално да заявяват неналичието на алкохолна взаимозависимост.

Аргументите му са, че бъдещият кмет ще ръководи бюджет от половин милиард лв. и варненци имат право да знаят дали той е свободен от зависимости.

Подобна самодейност за тестване на взаимозависимост от опиати потегли първо в София, където Ангел Джамбазки след скандал с различен претендент Волен Сидеров прикани за тест за опиати.

Известно е, че използването на опиати може да бъде уловена и 3 месеца по-късно след употреба чрез тест на космените фоликули.  

Темата за използването на дрога от избран претендент се върти настойчиво в онлайн пространството във Варна от известно време, въпреки да липсват доказателства за това.

По-странна е настройката на огромна част от гласоподавателите, които са склонни да одобряват този недостатък даже да бъде потвърден и да го изберат за кмет, въпреки тази му взаимозависимост да значи, че контактува с дилъри на дрога от подземния свят. Зависимостта му   слага под подозрение и даже изключва способността му да взима самостоятелни решения, да носи отговорност за живота на жителите на Варна и да разпределя големия бюджет на града по почтен метод.

И въпреки всичко една трета от варненци са подготвени да гласоподават за подобен човек... " стига да прави нещо ".

Голяма част от варненци очевидно са склонни да гласуват за наркозависим кмет, макар че така дават извънредно неприятен образец на младежите в града , които всекидневно са подложени на офанзиви на наркодилъри, които убиват бъдещето им и заплашват живота им. 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР