Бихме искали войната да спре много бързо, защото е голяма

...
Бихме искали войната да спре много бързо, защото е голяма
Коментари Харесай

Украински журналист: Очакваме руска офанзива в централен Донбас

" Бихме желали войната да спре доста бързо, тъй като е огромна покруса за украинския народ, само че това би означавало, че една от страните стопира дейностите си и приема провалянето си. Нито Украйна, нито Русия желае това. Виждаме приготовление на огромна съветска офанзивна интервенция в централен Донбас, която се чака да стартира след няколко дни ". Това съобщи за " Денят онлайн " по NOVA NEWS по украинският публицист Игор Федик, сътрудник в България.

По думите му Русия желае да обкръжи украинските сили, само че това няма да е елементарно, ще има огромна борба. " Те идват от юг към Украйна. Може да има офанзиви и вътре в градовете. Русия ще го показа на популацията си като огромна победа. От резултата на огромната атака зависи по кое време ще свърши войната и по какъв метод ", счита журналистът. И добави, че Мариупол е доста значим град за Украйна и Русия.

" Той държа съветските войски да не бъдат трансферирани в другите направления, за руснаците е значим като сухопътен кулоар с Крим. Все още има и градско население в Мариупол, чакаме още по-силни офанзиви, само че градът е като цитадела ", счита Федик. Той позволява, че борбата може да се придвижи и в морето, само че сега няма опасност.

Според него задачата на Путин постоянно е била да унищожи Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР