Бихме ги веднъж, ще ги бием пак! Няма да се

...
Бихме ги веднъж, ще ги бием пак! Няма да се
Коментари Харесай

Асен Василев: Бихме ги веднъж, ще ги бием пак! -

Бихме ги един път, ще ги бием отново! Няма да се откажем, до момента в който не си вземем държавата назад, съобщи вицепремиерът и финансов министър Асен Василев пред, събрали се в поддръжка на. 

" Само едно нещо ще ви кажа: не кръстихме партията " Започваме смяната ", а " Продължаваме промяната " и ще продължим успеха! С ваша помощ ще си вземем страната от Пеевски, Борисов, Доган и Митрофанова. Ще си я вземем! ", разгласи Василев на фона на мощни овации.

Правителството рано или късно е очаквало конфликт с мафията, твърди вицепремиерът. Според него конфликтът е почнал около бюджетната процедура: " С парите за пътища и изобщо със абсурда към " Капитан Андреево ", и всичко друго. Насложиха се редица рецесии за мафията и по този начин видяхме в залата една коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и част от " ИТН ".

" За " вота на съмнение против държавното управление на Кирил Петков гласоподаваха 123 народни представители, а 116 - " срещу ". Въздържали се нямаше.

Асен Василев съобщи, че е значимо е да се сформира държавно управление, което да изведе до сполучлив край битката против мафията.

Според него в случай че има болшинство в Народното събрание за такова държавно управление, то ще се сформира.

Единственият кабинет, който ще създадем, ще е кабинет, който да изрине мафията, сподели още Асен Василев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР