Бих приела да стана председател на Народното събрание. Готова съм

...
Бих приела да стана председател на Народното събрание. Готова съм
Коментари Харесай

Луна: Готова съм да оглавя НС, само аз мога да вкарам ред в залата

" Бих приела да стана ръководител на Народното събрание. Готова съм за този пост. Явно от всички единствено аз мога малко, тъкмо и ясно да вкарам ред в залата. "

Това сподели пред " България Днес " Луна. Певицата бе претендент за народен представител в 48-ия парламент, само че не съумя да премине бариерата и да влезе в политиката.

" Поканят ли ме за ръководител на Народното събрание, незабавно половината ще ги изгоня. Има едни, които единствено стоят и си бъркат в носа. Други пък спят на столовете, нали ги виждам. Това ли заслужава народът ни? Тези ли сме избрали ", чуди се Луна.

Кандидатката за народен представител е безапелационна, че политиците са омаловажили всички значими постове в страната. Показателното било по какъв начин към този момент трети ден не могат да изберат един от най-важните хора в страната. Нещо, което се случва за пръв път в историята ни.

" Как пък един от депутатите не стана и не сподели, че се излагат и е време да разпускат Народното събрание. И да се завърши това изтезание ", споделя още Луна.

Според певицата България влиза в спиралата на избори след избори. Това било видно още от първите часове на новия парламент.

" 30 години слушаме едно и също. А смяна - няма. И все сме в рецесия. Още чакаме да се случи това, което са дали обещание преди. Ние да не живее по 200 години? Парламентът се изпълни с чудовища и паразити. Мислят какво ще ядат, а не за народа, който гладува. Идва тежка зима, а те си мерят егото. Никой не отстъпва нищо. Вътре са от лаком по-алчен ", съкруши политиците Луна.

Тя е на мнение, че единствено с избори до дупка може България да се оправи.

" С всеки идващ избор един по един ще стартират да окапват. И след няколко избора ще останат единствено достойните за ръководството на страната, тъй като народът вижда цирка, които сътворяват всеки ден. В Народното събрание трябват хора с воля. Другите към този момент сме ги видели ", безапелационна е Луна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР