Бих препоръчал на всички политици да бъдат малко по-обрани и

...
Бих препоръчал на всички политици да бъдат малко по-обрани и
Коментари Харесай

Томислав Дончев за шпионския скандал: Случват се такива неща


Бих предложил на всички политици да бъдат малко по-обрани и да не прибързват с мненията. Да оставим службите и прокуратурата да си свършат работата и да доведат следствието до дъно. Такива неща се случват, случват се освен у нас. Всяка страна е значимо да се пробва да събира всевъзможен тип информация от други страни. Работа на страната е да не позволява такова нещо да се случва. Не би следвало, в случай че има повече разсъдък у двете страни, да има дълготраен неприятен резултат с която и да е страна. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът Томислав Дончев.

В България има хибридни мероприятия, опити хората да бъдат вкарани в подвеждане и подправени вести. Никой не може да каже със 100-процентова сигурност кой го провежда, съобщи Дончев.

Той посочи, че не е забелязал към този момент абсурдът да е появлиял върху работата на взаимните българо-руски планове.

Зам.-министър-председателят разяснява и митингите от последните седмици. Протести в България има непрекъснато. Протестът е законна форма на гражданска изява. Това е късмет настояванията на хората да бъдат чути. Така работи демокрацията, съобщи Дончев.

По думите му средствата за нарастване на заплатите на медицинските експерти са обезпечени, като въпросът е с какъв механизъм да доближат до тях.

В отговор на въпрос вицепремиерът сподели, че не го е боязън от прелом (припомняме, че през вчерашния ден сподвижникът на Бисер Миланов-Петното Йордан Бонев внесе сигнал в прокуратурата, в който се твърди, че татко му Венцислав Ангелов-Чикагото и някогашната кметица на столичния регион "Младост " Десислава Иванчева са в скрит план за събаряне на държавното управление – б. р.) Ако при всяка такава обстановка се напрягаме, не можем да свършим никаква работа. Всяко сходно нещо би трябвало да бъде тествано до дъно и от полиция, и от прокуратура. В България исторически са се случвали професионални преврати. Не си го представям по няколко аргументи – българското общество към този момент има здрави демократични основи – каква легитимност ще има държавно управление, което не е пристигнало на власт с избори? А и подобен кабинет би попаднал в тежка интернационална изолираност, съобщи Томислав Дончев.

Той разяснява и оповестените в осведомителна организация неприлични фотоси на приятелката на претендент за кмет на София. Кална и мръсна акция може да уязви другия, само че не може да накара хората да гласоподават за калящия. В последните 10 години, за жалост, не си припомням цивилизована акция. Изборите са неповторим късмет да научиш неща за себе си, които не знаеш. Такава технология употребява този, който няма причини. Това е тип политическо изтощение. Хуленето на съперника значи, че няма какво друго да кажеш. Ако някой прекали с потреблението на сходни средства, това може да има даже противоположен резултат, съобщи вицепремиерът.

Настроението в ГЕРБ е да се стегнем по най-хубавия и по най-умния метод и да покажем резултати. Всички работят, с цел да дадат най-хубавото от себе си. Ние към този момент имаме тим от добре познати кметове и общински съветници. За нас огромната тематика ще е да покажем, че заслужаваме още доверие. Това, което прави нещата по-трудни, е, че при настоящ кмет постоянно има нещо, за което той е отговорен, уточни Дончев.

По думите му, няма смяна в позицията на българското държавно управление по тематиката "Шенген ". България има една от главните отговорности по прекъсването на мигрантския напън към Европа и по оценки на всички европейски институции и съвсем всички европейски страни се оправяме доста добре, по тази причина всички имаме право да бъдем малко прочувствени по тематиката, сподели още Томислав Дончев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР