Бих посъветвал Борисов след изборите да се оттегли в партията

...
Бих посъветвал Борисов след изборите да се оттегли в партията
Коментари Харесай

Първанов: Ако някой иска да се мери с Тодор Живков, сбъркал е времето

Бих посъветвал Борисов след изборите да се отдръпна в партията си. Всеки е жертван на сходна отмора, няма безконечни водачи. Ако някой желае да се мери с Тодор Живков, сбъркал е времето . Това съобщи в изявление за Нова телевизия президентът Георги Първанов.  

Той е безапелационен, че институциите не трябва да оставят без опция за разговор, тъй като злополуката е идна.

„ Тезата на Движение за права и свободи за оставката на президента и на държавното управление има други измерения. Аз най-малко я пояснявам като една морална оценка за държанието на държавното управление и президент. Това би трябвало да се чуе. Няма по какъв начин страната да продължи да бъде в този безпорядък, в тази война. Аз в никакъв случай не съм употребявал понятието „ война сред институциите “, която е момента. Но в случай че в Народното събрание тази неотстъпчивост ще се позволи като възелът се разсече, то сред институциите не трябва да оставят без опция за разговор, тъй като злополуката е идна. След това функциите ще се разменят.  Кабинетът на Борисов е изтъркан.  Вероятно ще има рокада на върха ", безапелационен е Първанов.

" Ако някой се опита от болшинството да изиска оставката или импийчмънта на президентът Радев, ще го направи още по-голям воин “, акцентира президентът.

„ Аз съм единственият, който беше на ръба на импийчмънта, който припомня за едни доста тежки връзки сред ГЕРБ и мен. В частност сред мен и Борисов. Не е нещо ново, това, което сега се случва “, сподели той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР