Бих поел цялата отговорност за язовир Бели Искър в интерес

...
Бих поел цялата отговорност за язовир Бели Искър в интерес
Коментари Харесай

Областният управител на София: Волен Сидеров не знае как ще гласува на вота, защото ...

Бих поел цялата отговорност за язовир " Бели Искър " в полза на здравето и имуществото на жителите. Към момента ръководството му е на Министерство на регионалното развитие. В началото на 2017 година след прокурорско писмо предишният регионален шеф издава акт за ръководство на Министерство на регионалното развитие, от този момент язовърът се ръководи от региналното министерство. Те не са взели ограничения да създадат ремонт на тази рискова стена. Това съобщи пред Нова телевизия Илиан Тодоров, регионален шеф на София. " Скоро получих разпореждане от министерството, от където ми споделиха, че аз би трябвало да го ръководя. Не тичам от отговорност. С 15 000 лв. за капитал и разноски няма по какъв начин да направя ремонт, струващ милиони левове ", добави той.

" Цялата сага бе единствено тъй като от " Атака " считаме, че би трябвало да опазим здравето и живота на хората и от тази позиция Волен Сидеров поде самодейността, с цел да се случи нещо, тъй като се видя че няма връзка ", сподели още Тодоров.

Областният шеф посочи, че нощес е разговарял по телефона с премиера Бойко Борисов: " Звъня ми нощес и се разбрахме, че в утрешния ден ще се подхващат ограничения да се обезпечи нужното финансиране. Нямам никакви терзания. Бих поел ръководството, с цел да спасим минимум хората. Все отново в село Бели Искър живеят 600 души ".

Запитан за вота на съмнение, той сподели: " Питайте Сидеров, поканете го. Смятам че ще стигнем до съгласие в полза на българските жители ".

" Сидеров сподели, че не знае по какъв начин ще гласоподава на вота, тъй като искаше да резервира живота и здравето на българите, това е най-важното нещо ", добави Тодоров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР