Бих отворил заведенията веднага. 90% няма да разберат, че са

...
Бих отворил заведенията веднага. 90% няма да разберат, че са
Коментари Харесай

Топ епидемиологът на България доц. Мангъров: Само Швеция не се подава на медийния натиск. Мен ме е страх, скараха ми се, не е шега работа

Бих отворил заведенията незабавно. 90% няма да схванат, че са се разболели. По-малко от 1% ще умрат. Това се случва всяка година при всяка зараза от грип. Това споделя инфекционистът доцент Атанас  Мангъров, пред eurocom.bg.

" 70% от хората би трябвало да прекарват, с цел да преодолеем епидемията. Ако имате заблуда, че няма да се болестите не сте в час. Няма по какъв начин да се скриете, колкото и да се мъчите - все едно да се пробвате да заградите вятъра. Само Швеция не се поддава на медийният напън. Мен ме е боязън, скараха ми се, не е смешка работа; няма да му кажа името. Той си взима решенията. Мерките за обществена изолираност са прекомерни ".

“Социална изолираност е нужна, само че тази, която ние я играем, е малко прекомерна. Социалната изолираност дава опция на инфектираните да проявят признаците на заболяване, вероятно тези с непосредствен контакт с тях да се заразят, и в случай че стоят задоволително дълго у дома, там да се разболеят и случаите да се лимитират в тези дребни общности със инфектирани “, изясни механизма на изолацията той.

Доц. Мангъров счита, че със обществената изолираност единствено се отсрочват събитията във времето, само че не се реализира групов имунитет. „ Хората по този начин или другояче ще го прекарват – безусловно. Ако храните заблуда, че няма да се случи, доста се лъжете, не сте в час. Просто това рано или късно ще се случи. "

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР