Бих казал, че на поляните под Бузлуджа имаше повече хора

...
Бих казал, че на поляните под Бузлуджа имаше повече хора
Коментари Харесай

Стойнев: БСП ще подкрепи силни граждански фигури

Бих споделил, че на поляните под Бузлуджа имаше повече хора от предходната година. В последна сметка тези 40 000 индивида, които бяха, демонстрираха, че партията има предпочитание да се бори и да устоява със обществените полезности, да поведе страната към един сполучливи локални избори… Това сподели пред БНР Драгомир Стойнев – заместник-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “.

В предаването „ Неделя 150 “ на стратегия „ Хоризонт “ той добави, че няма заплаха партията „ да се изтощи преди крайния спринт “.

Стойнев е безапелационен, че с новите дотации „ всички партии с изключение на Българска социалистическа партия “ към този момент няма да служат на ползите на българските жители, а ще би трябвало да служат на ползите на олигарсите и на тези, които имат пари за лобистки ремонти в законите. Той прикани гражданското общество „ да не стои в профил, тъй като по този метод те също пречат на демокрацията “. И уточни, че хората търсят своето бъдеще в чужбина и над половината българи не гласоподават.

Икономическият напредък в страната не е огромен, счита Стойнев. Според него, с цел да има догонващо развиване, ни е нужен напредък от над 6%, а не актуалните 2,5-3,1%.

Във връзка с това, че част от главните точки, изказани от Корнелия Нинова на Бузлуджа, биха претендирали законодателни промени, Стойнев съобщи:

„ Ако локалните избори бъдат сполучливи за Българска социалистическа партия, смятам, че е напълно обикновено по-късно да има и предварителни парламентарни избори. От една страна, ръководещата коалиция се клати – виждаме, че те към този момент е съвсем нямат съдружен сътрудник. Второ, българските жители към този момент виждат и желаят смяната, която първо да стартира от локалната власт и по-късно да премине и на централно равнище. “

Стойнев е безапелационен, че в левицата има непоклатимост и тя е в добра кондиция, а Българска социалистическа партия минава през „ развой на излизане от Прехода “. Той изясни, че структурите по места ще имат правото да дефинират най-удачната формула за явяване на локалните избори, само че не и в коалиция с ГЕРБ:

„ Ние сме подготвени да подкрепим мощни цивилен фигури, които да имат нужните качества и качества. Те никога не би трябвало да бъдат затваряни единствено в границите на една политическа партия или на съответна съдружна формула “, отговори Стойнев на въпроса дали Българска социалистическа партия ще поддържа Мая Манолова за кмет на София.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР