Бих казал, че главният секретар на МВР в оставка Петър

...
Бих казал, че главният секретар на МВР в оставка Петър
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Правителството, което изпълнява политиките за осигуряване на обществения ред, трябва да работи с хора, на които има доверие

Бих споделил, че основният секретар на Министерство на вътрешните работи в оставка Петър Тодоров, а и президентството преиграха в съответния проблем с поисканата му оставка от страна на вътрешния министър Калин Стоянов. Съгласно член 105, алинея 2 от Конституцията, Министерският съвет обезпечава публичния ред и сигурността в страната и с цел да се случи това би трябвало да работи с хора, на които има доверие. Тази сфера на ръководството изисква доверие. Беше казано, че няма доверие към този човек и най-добре би било като му се каже, че няма доверие към него и да си подаде оставката.



Това сподели в предаването по NOVA „ Събуди се " Атанас Атанасов от „ Продължаваме Промяната - Демократична България ".

Главният секретар в Министерство на вътрешните работи няма нищо общо с основните секретари във всички други министерства. Това е висшата професионална оперативна служба в това министерство. Това е индивидът, който за образуване на оперативната работа има повече пълномощия от министъра. Така че държавното управление, което извършва политиките, което е определено за това да обезпечава публичния ред, би трябвало да работи с хора, на които има доверие, разяснява още Атанас Атанасов.

Нова телевизия, „ Събуди се "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР