Бих искал да призова гражданите в следващите дни на протести

...
Бих искал да призова гражданите в следващите дни на протести
Коментари Харесай

СДВР: Протестирайте мирно и не се поддавайте на провокации

Бих желал да прикани жителите в идващите дни на митинги да не се поддават на тези групички, които са видни и за самите протестиращи. Това съобщи на брифинг пред публицисти старши комисар Антон Златанов от Столична дирекция на вътрешните работи.

,,Благодарим на всички, които не се поддават на провокациите и стачкуват спокойно. Отново първата редица от чиновници са такива с жилетки антиконфликт, с което ясно желаеме да покажем, че провокации, принуждение и експанзия на полицейски чиновници към протестиращите няма да има. Въпреки това оповестените доскоро материали от прокуратурата удостоверяват информациите за това че избрани групи се пробват да управляват мирния митинг на жителите и да се основават провокации. Има данни за организираност, макар че голямата маса от хора излиза да стачкува по свое лично разбиране, само че постоянно има такава групичка, която се пробва да опорочи протеста'', показа пред медиите ст. ком. Златанов.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

Уважаваме правото на свободното събиране на жителите, тъй че да защитим правата както на тези, които желаят да стачкуват, по този начин и на тези, които не вземат участие в митингите. Отново приканвам – всеки жител, който идва на митинг, да се запознае с информацията и да ни помогне да запазим публичния ред, държавността и демокрацията, а не да ги опорочаваме с провокации, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР