Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек

...
Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Виктория: Бих искал да има такъв силен отзвук за всеки човек в беда

" Бих желал да има подобен мощен отзив за всеки човек в неволя ". Това разяснява пред Нова тв някогашният брачен партньор на убитата в Русе тв водища Виктория. Свилен Максимов сподели, че не е очаквал трагичният случай да получи подобен необятен отзив.
 Арести и за родственици на обвинения за убийството на Виктория  Убиецът на Виктория няма да получи доживотна присъда: 30 години най-много  Задържаха в Германия евентуалния палач на Виктория
„ Никакво наказване няма да ни върне Виктория, само че желая да се съберем с сътрудниците и да решим по какъв начин да продължим нейното дело. Тя най-вече искаше да промени света към по-добро и да промени страната си към по-добро ”, сподели Максимов в изявление за bTV. 

Според него убийството евентуално е " нелепа, гадна случайност, в която жертвата е срещнала причинителя, а не поръчка ". Той призна, че е имал подозрения за поръчка. 

Не бих нарекъл Виктория проверяващ публицист, само че тя беше шеф на телевизия, която даде публичност на следствия, посочи някогашният брачен партньор на убитата журналистка.

Той благодари за напъните на полицията, както и за поддръжката от жителите. Този път хората не излязоха на митинг, а излязоха да поддържат, това доста ме впечатли, сподели Максимов.

„ Не мога да кажа дали се усещам сигурен за мен и щерка ми, дано да забележим това ли е причинителя, само че аз желая да трансформира тази страна желая в България да пребивавам и Виктория също искаше това нещо ”, зави още той.

" Да, бях разпитван. Дори в даден миг съм сигурен, че бях част от обвинените ", съобщи Свилен Максимов.

По негови думи казусът е нелепа случайност. Той съобщи, че не е очаквал подобен интернационален отзив на случилото се и благодари на всички, които оказаха поддръжка.

" Бих желал да има подобен мощен отзив за всеки човек в неволя ", добави още Максимов.

За финален път някогашният брачен партньор на убитата е разговарял с нея сутринта преди гибелта й. След това е получил позвъняване от майката на Виктория, че тя не е отишла да вземе детето им, което е породило терзания.

" По тематиката се споделиха доста неща. Постарах се да пренебрегвам множеството версии. С сътрудниците ми огледахме къде има камери. Опитахме се да съберем каквото можем и го предоставихме на полицията ", безапелационен беше притежателят на русенската телевизия.

Максимов добави, че е било проведено гражданско претършуване, само че от полицията са помолили то да бъде прекъснато, с цел да не попречи на следствието. По негови думи са открити няколко записа, на които се вижда бягащ човек. На горещата линия в Русе също са подадени голям брой сигнали.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР