Бигбрадърката Лили Ангелова направи морско парти в ресторант Марбея край

...
Бигбрадърката Лили Ангелова направи морско парти в ресторант Марбея край
Коментари Харесай

Лили Ангелова с морско парти край Гребната за малкия Марти

Бигбрадърката Лили Ангелова направи морско празненство в ресторант " Марбея " край Гребната база в Пловдив по случай първия рожден ден на сина си Марти. Украсата и тортата за тържеството бяха напълно в бяло и синьо. Лили от дълго време си пада по Гърция, където има къщи. Именно на Халкидики някогашната клюкарка на " Папараци " ще прекара лятото с дребния Марти.

Междувременно по време на детското празненство Лили Ангелова поддържа благотворителна акция под наслов " Деца оказват помощ на деца ", която се провежда от възпитаниците на Търговската гимназия. В " Марбея " младата девойка Анастасия-Мария Тучева показа разнообразни произведения на търга. Бяха събрани общо 500 лв.. Картина, нарисувана от певицата Весела Бонева, беше закупена от самата Лили Ангелова, а творба на млада надарена художничка Венета Павлова бе купена от родителите на Лили Ангелова - Розалина и Юри Ангелови.

Инициативата на тинейджърите от Търговската ще се организира на 26 юни от 17 часа в двора на учебното заведение. Анастасия-Мария Тучева дружно с майка си Влада Парфенова са измежду деятелите на благотворителното събитие. Със събраните средства гимназистите подкрепят свои съученици в неравностойно състояние.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР