Big Brother е един от най-коментираните, оплювани, харесвани и мразени

...
Big Brother е един от най-коментираните, оплювани, харесвани и мразени
Коментари Харесай

Ето кой е гласът зад Big Brother

Big Brother е един от най-коментираните, оплювани, харесвани и ненавиждани риалити формата освен у нас, само че и във всяка страна, в която се излъчва.

Едно от присъщите неща в това шоу е гласът на Big Brother. Зрителите в никакъв случай не виждат всевиждащото око, само че постоянно чуват гласа му, който раздава задания на съквартирантите, мъмри ги и ги привиква в изповедалнята.

Кой в действителност е Big Brother или по-скоро кой се превъплъщава в ролята му всяка вечер? Ако сте почитател на шоуто, то сигурно сте си задавали този въпрос най-малко един път.

Ще ви разкрием тайната. Гласът зад кадър принадлежи на Илия Георгиев, който дълги години е бил радиоводещ и е озвучавал разнообразни телевизионни продукции.

Звездата на Илия Георгиев изгрява във Велико Търново, където добива популярност на локално равнище. След това последователно стартират да го търсят за разнообразни анонси, реклами и известни излъчвания. Най-определящата му роля обаче си остава тази на Big Brother. Емблематичното му наличие в шоуто му печели доста почитатели.

Но стига приказки. Ето го лицето на Big Brother:

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР