Биг Брадър сложи окончателен край поредица от непозволени действия в

...
Биг Брадър сложи окончателен край поредица от непозволени действия в
Коментари Харесай

Къщата осъмна с един съквартирант по-малко

Биг Брадър постави финален край поредност от непозволени дейности в Къщата и изпрати основните виновници Кулагин, Веселин и Божана в Изправителния център на VIP Brother.

Там тримата би трябвало да прекарат неустановен интервал от време и да минат разнообразни проби. Още щом попадна в уединената стая, Веселин съобщи, че няма да може да издържи в тази конюнктура. Актьорът страда от клаустрофобия и тесните пространства не му понасят добре. Това бе и повода той да приключи присъединяване си в шоуто. Божана и Кулагин останаха в центъра за психическа резистентност и емпатия. Как се развиват двамата там, дали ще бъдат излекувани и какви похвати ползва върху тях Биг Брадър, ще разберем в идващите дни.

След като бюджетът на съквартирантите бе приравнен със земята, Биг Брадър се смили над тях и им даде късмет да получат незабавна филантропична помощ. Те трябваше да напишат и изпълнят ария отдадена на глада в Къщата. Изпълнението на групата откровено впечатли Биг Брадър и той зареди хладилника и склада със ресурси. В шлагера "Кон фасул яде ли " съквартирантите преплитат поп, рап и национална музика в едно и имат цялостния капацитет да трансфорат спонтанното парче в цялостен есенен шлагер.



В зеницата на Окото на феновете попадна и Ричард. Фен на предаването го провокира да се намаже с мед, след това с гъши пера, а за похлупак да следва Кулагин като сянка и да повтаря всяка негова дума. Ситуацията провокира смях измежду безусловно всички и даже и сериозният Кулагин се забавлява с останалите.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР