Биг Брадър има своя нов шампион – рапъра Wosh MC.

...
Биг Брадър има своя нов шампион – рапъра Wosh MC.
Коментари Харесай

Победителят в Биг Брадър каза какво ще прави с наградата

" Биг Брадър " има своя нов първенец – рапъра Wosh MC. Синът на артиста легенда Иван Иванов завоюва безапелационно финала на шоуто, оставяйки след себе си мега звезди като Благой Георгиев и Златка Райкова.

Във вторник, няколко часа след края на риалитито, " Уикенд " се свърза с спечелилия и го разпита в детайли за едномесечния му престой в Къщата, а и за доста други неща. 34-годишният юноша не беше мигнал цяла нощ, само че бързаше за среща с обичаната си жена – приятелката му Мария.

- Честита победа! Изненада ли ви триумфът ви в " Биг Брадър "?

- Много ви благодаря. Още не съм мислил даже какво ми се случи. Телефонът ми в този момент звъни от целия свят, пишат ми и в обществената мрежа… Не, не съм очаквал аз да бъда победител. Исках просто да вляза и да се показва почтено. 

- Най-трудните ви моменти в Къщата?

- Не бяха свързани с битовизми. Чувствах се от време на време самичък, имах потребност от другар, от най-прости човешки взаимоотношения като милувки, комплименти… Когато те стегне това чувство, се появяват дългите нощи, в които не ти се спи. Мислиш за околните си и напрежението нараства още повече. Това са моите сложни моменти в Къщата. Не ми е било въобще проблем, че е серпантина водата. Подобни обикновени неща всеки може да преглътне.

- Създадохте ли другарства в шоуто?

- Много ми се желае да остана другар с всички участници, само че сега имам други задания и малко по-късно ще се свържа с някогашните ми към този момент съквартиранти. Времето ще покаже по какъв начин ще се развият връзките ни. Пък и другарството е съществено нещо, човек не позволява всеки прекомерно покрай себе си. 

- А има ли съквартиранти, които не желаете да виждате повече?

- Няма. Бих общувал с всеки един от съквартирантите. Ще се опитам да намерим общ език, а дали ще ни се съберат пътищата и дали ще продължим да се забавляваме дружно и да имаме общи занимания, времето ще покаже. Каквито и проблеми да е имало в Къщата, излизайки на открито, тях към този момент ги няма. 

- Имаше ли флирт сред вас и Джулиана Гани?

- Флирт?! Нищо сходно не е имало! Аз кокетирам доста по-конкретно и си проличава, когато го върша. Имаше единствено същинска благосклонност сред мен и Джулиана.

- Сега или във " ВИП Брадър 2014 " се представихте по-добре?

- Не се представям, а просто влизам в Къщата и съм себе си. Прекрачвам прага и стартирам да пребивавам. Когато някой е вътре за да се показва, му проличава.

- Наградата ви като победител е плакет. Къде ще го поставите?

- Най-вероятно в студиото ми – то е моето обичано място. Предстои ми също по този начин да си оправям спалнята у дома и може и там да сложа плакета.

- Какво ще извършите с хонорара си от " Биг Брадър: Мост Уонтед "?

- По-голяма част от него ще отиде в пътувания и в техника за музика. Смятам да си купя доста хубави джаджи за моето студио, което от няколко години не е в дома ми. Разполагаме с микрофони, грамофони и звукозаписни устройства, дръм машини, само че в този момент мисля да взема неща за още по-качествен тон.

- Какви воаяжи ви предстоят?

- Много обичам да пътувам! През декември имам няколко концерта и по-късно потеглям на път. През януари ще вървя в Йордания.

- Родителите ви удовлетворени ли са от показаното от вас в шоуто?

- Да, гордеят се доста с мен. Но и не съм ги изненадал с кой знае какво, тъй като са наясно, че аз съм си подобен, какъвто бях и в Къщата.

- Баща ви Иван Иванов по какъв начин е?

- Добре е, сега даже е при мен. В другата стая е, само че не живеем дружно непрекъснато. Цяла нощ сме си говорили, не съм мигнал.

- Здравословно по какъв начин е татко ви?

- Не желая да приказвам на тази тематика. Питайте нещо за мен.

- Работил сте като изтънчен оператор в Би Ти Ви, учите кинорежисура в Нов български университет и заснехте 27-минутния документален филм " Добре пристигнал вкъщи " за функциите на татко си Иван Иванов. Но май музиката ви е по-важна… 

- Музиката е огромната ми фикс идея, не ми се желае още да я оставям. В днешно време тя е обвързвана и с видео клипове, тъй че е допустимо да се насоча професионално и към екранизирането на песни. Фен съм и на киното, само че с цел да правиш филми, се изисква да си предан единствено на това. Вече съвсем съм приключил образованието си по постановка в Нов български университет.

- Родителите ви са артисти. И вие сте актьор, само че не тъкмо като тях…

- Никога не съм желал да бъда артист. Като бях напълно дребен, нашите ме караха да загивам изкуствено, а аз се преструвах, че ме стрелят с автомат и всички доста се забавляваха. С това се изчерпва актьорската ми кариера. Обожавам специалност на родителите ми, само че не се виждам в нея, а не ме и притегля.

- Какво ново ви следва в музикално отношение?

- Абсолютна самостоятелност. Няма да работя с нито една компания и няма да завися от някого, както е било и до момента. Ще се задълбоча в доста тежък ъндърграунд и ще си върша тъкмо това, което искам в музикален проект. Няма да чувам непознати препоръки и да се управлявам от модерното, от течения, от радиото...

- Мария ли е дамата до вас?

- Да, даже по-късно ще се виждаме. Ако би трябвало да съм почтен, тя ми липсваше неимоверно доста в Къщата - нейното откровено другарство. Ние съвсем непрестанно сме дружно, смеем се, пазарим, вървим на кино и така нататък Истинска партия сме. Вече няколко години сме дружно. Мария обаче се опасява от по-сериозните стъпки.

- Преди години имахте връзки с Радина Кърджилова и Луиза Григорова. Останахте ли другари с тях и след разделите?

- Да, несъмнено. Не са ни близки другарски връзките, само че са напълно естествени. Всеки от нас си пое пътя и нямаме никакъв спор. Като се забележим, се радваме.

- На гърба си имахте татус с името на Луиза Григорова…

- Да, по този начин беше. Но откакто Мария ми стана другарка, към този момент го няма. Имам в този момент на същото място един огромен триъгълник.

- Прекалявал ли сте в миналото с алкохол? Пробвал ли сте марихуана?

- Е, аз съм Wosh MC все пак… " Пушеци, пушеци, да не виждам проблеми. Да виждам пушеци, пушеци… " Никога не съм употребявал марихуана, единствено пушеци, пушеци. На 34 години съм и съм рапър.

- Арестуван ли сте в миналото?

- Да, един път. Снимахме видеоклип, в който трябваше да се скочи от една кола на друга. Излезе обаче притежателят на автомобила, хвана ни... А беше извикал и полиция. Всичко беше режисирано, само че колите не бяха наши.

- Обиран ли сте от крадци?

- Като дребен са ми сваляли кецовете. И на стадиона са ме джобили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР