"Библиотекарите" овладяват ГДБОП?Задкулисен кръг, близък до коалицията БСП - ДПС,

...
"Библиотекарите" овладяват ГДБОП?Задкулисен кръг, близък до коалицията БСП - ДПС,
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ четете:

"Библиотекарите " овладяват ГДБОП?

Задкулисен кръг, непосредствен до обединението Българска социалистическа партия - Движение за права и свободи, която през 2014 година се опита да овладее основната ДАНС с цената на скандални назначения, си отваря малка врата, с цел да влезе в другата по значимост силова конструкция - ГДБОП.

Горанов ще договаря 500 млн. евро заем от Европейски Съюз

С получените средства държавното управление възнамерява да усили бюджета на Национален осигурителен институт с 1 милиарда лева, обезпечавайки по този метод провеждането на българската скица за опазване на заетостта "60/40 ". Началото на договарянията съответства с основни промени в изискванията за приемане на средства по тази мярка.

Ще "счупи " ли Цветанов проклятието на Втория?

В най-новата ни история има много образци по какъв начин вторият човек в партийното управление потегля да прави своя партия, с която да продължи политическата си кариера. За миналите 30 години такива планове нямаха триумф или в случай че са имали, той е бил краткотраен.

Токът за бита нарастна - ще спасяваме Топлоелектрическа централа "Марица Изток 2 "

Средните цени на тока от тази въглищна централа са много високи – към 140 лева./мвтч, само че с цел да оцелее, получава поддръжка от страната, което ще се случи и посредством сметките за ток на всички нас. Тя към този момент получи финансова инжекция около намаляването на цените на природния газ, само че това не стига.

Депутатите одумаха предизборно за "вечните длъжници "

"Сборна група " от депутати от ГЕРБ и Обединените патриоти още веднъж предложи въвеждането на десетгодишна безспорна отминалост за отговорностите на физическите лица, с няколко изключения: за едноличните търговци и за борчовете от непозволено увреждане и безпричинно обогатяване.

Дигитализацията е бъдещето, само че не е край за банковия клон

Дадохме си сметка, че при спад на физическите визити в клоновата мрежа би трябвало да осигурим комфортен канал за обслужването на клиентите от разстояние, сподели пред БАНКЕРЪ Татяна Иванова, изпълнителен шеф на ОББ.

Всеки средностатистически тъпанар припознава себе си в Борисов

В Народното събрание има два вида хора: необразовани и изпълнителни. Опариха се от Божков, само че в случай че посегнат на Златев, ще получат нов мощен зложелател, разяснява пред БАНКЕРЪ Диана Дамянова, лекар на историческите науки, някогашен синдикалист, пиар специалист.

Общините са оставени уединено с корона рецесията

Дори и в изключителната обстановка, подбудена от корона пандемията, общините са оставени без контакт с централната власт. Нещо повече - разноските, които те вършат, не се възмездяват по никакъв метод от хазната, която ги натиска да подвигат налози и такси, с цел да ги посрещнат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР