Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто

...
Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто
Коментари Харесай

Супер Бианка бори рака с химеотерапия

Бианка Илич, която феновете помнят като Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, се появи по-силна и по-уверена в успеха над рака след химиотерапията, на която се подложи. И с окапала коса, какъвто е нормалният резултат от химикалите в кръвта. Шокиращи фотоси на Банка без коса разгласява в новия си брой българското издание на известното женско списание Elle, което към този момент е на пазара.


Неотдавна във фейсбук Бианка разгласява следното самопризнание: „ Животът те удря мощно. И ти трябват тъкмо 3 секунди да решиш дали си супер воин или не си. АЗ СЪМ! В края на 2019 година ще бъда горделив победител над рака! Благодарна съм да имам толкоз доста обич и поддръжка от приятелите и фамилията си. Обичам ви с цялото си сърце. Cancer picked the wrong bitch (Ракът избра неверната кучка, б.ред.).”


Пред списание „ Elle” Бианка разкри, че ѝ съобщили диагнозата в разгара на трескава подготовка за бъдещи планове. „ Борех се на огромен кастинг за шоу по Ен Би Си и имах покана да вземам участие в българския „ Биг Брадър”, не скри Илич, която от години живее и работи в Ню Йорк. След като научила неприятната вест, реакцията ѝ била подобаваща. „ Направих си един огромен коктейл от тези, тройните, във водна чаша без разредител. Сълзите идват по-късно, като осъзнаеш какво в действителност се е случило. Минаваш през доста стадии – ядосваш се на целия свят, отказваш да приемеш, мислиш, че умираш и че това е краят. След време осъзнаваш, че в действителност има по-страшни заболявания, които са за цялостен живот и са непреодолими”, философства Бианка Илич.

За олисялата глава не скри, че я е довела до сълзи. „ Суетна съм или най-малко доколкото суетна може да бъде една куклена актриса, скрита зад заслон. Много плаках за косата. Падна внезапно, което бе шокиращо”.

източник:Lupa.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР