Бианка Андрееску вече има 25 победи от 28 мача през

...
Бианка Андрееску вече има 25 победи от 28 мача през
Коментари Харесай

Бианка Андрееску: Ако вярваш в себе си, всичко е възможно

Бианка Андрееску към този момент има 25 победи от 28 мача през 2019 година. Тя стана най-младата шампионка в Индиън Уелс след триумфа на Серина Уилямс преди тъкмо 20 години. Ето какво показа намиращата се от през днешния ден на 24-о място в в света тийнейджърка:и

" Първо желая да поздравя Анджелик Кербер за страхотния шампионат. Беше наслаждение да споделя през днешния ден корта с теб. Ти си огромен първенец и ентусиазъм.
 Участващата с
Участващата с " уайлд кард " Бианка Андрееску завоюва дамския Индиън Уелс

Канадката надделя германката Анжелик Кербер в оспорван край

Надявам се, че този миг ще служи за ентусиазъм за доста млади спортисти - както постоянно съм казвала: в случай че вярваш в себе си, всичко е допустимо. Майка ми постоянно ми е казвала през годините: " Ако работиш крепко и гониш огромни фантазии, можеш да постигнеш толкоз доста неща. Това върша от толкоз години и най-сетне този миг се трансформира в действителност - това е полуда.

Благодаря на " Тенис Канада " за предоставената опция. В програмата им съм от 7-годишна, за мен е привилегия да съм част от такава прелестна федерация ", приключи шампионката от Индиън Уелс 2019.
 Снимка 412822
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР