Би било чудесно, ако всичко, което правим, ставаше от първия

...
Би било чудесно, ако всичко, което правим, ставаше от първия
Коментари Харесай

Разочарованието - една болезнена емоция

Би било отлично, в случай че всичко, което вършим, ставаше от първия път. За страдание всеки един човек е изпитал отчаяние. Това е възприятие, което по някакъв метод ни управлява и доста постоянно е мъчно да го избегнем. Може би всичко това е част от нашия живот и урок, от който ние би трябвало да се поучим и който би трябвало да се опитаме да преборим.
За да няма разочарования сигурно всеки един човек си е мислил: “По-добре нищо да не върша, с цел да не се отчайвам. “ Много постоянно и хората не се обвързват заради същата причина, с цел да не стигнат до неприятния миг на разочарованието. Някои обвързани, пък, вземат решение, че не могат да понесат отчаяние и се разделят, без даже да са дали късмет на връзките си. И въпреки всичко съществува вид, с който да се избегнат негативите и да се сътвори щастливо семейство без разочарования.
Често ни се случва да се разочароваме, тъй като някой към нас е отчаян. Проявите на отчаяние са много забележими, когато се вършат от други. Те ни работят на подсъзнателно равнище и ни карат да се разочароваме единствено тъй като го следим у някой наш непосредствен. Има някои признаци, които в случай че знаем, доста по-лесно бихме могли да избегнем тази неприятна страст.
Безпокойството- когато дадена обстановка ви интересува извънредно доста, нервите ви са опънати и ето причина за отчаяние. Огорчение и отвращение се провокират в резултат на разочарованието.
Грубо отношение- с цел да избегнем личното си отчаяние, доста постоянно си изкарваме яда на хората към нас, без те да имат никаква виновност за това.
Загуба на вяра- доста постоянно, когато имате потребност от непосредствен човек до себе си, да няма на кого да разчитате. Това води до още по-негативни страсти и в допълнение отчаяние. За да избегнете това, приемете фактът, че всеки човек има свои личен път и това, че сега няма никого до вас, не значи, че никой не ви обича.
Много хора одобряват неуспехите си и това за тях към този момент е част от живота им, т.е. помиряват се със обстановката. Ето за това, когато мислите, че разочарованието е изхода от обстановката или някой ваш непосредствен е в миг на отчаяние и невъзможност, просто погледнете напред и не допускате казаните нагоре признаци да нахлуят в живота ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР