Бхаскер Пател зарадва феновете на сапунените сериали, благодарение на повторното

...
Бхаскер Пател зарадва феновете на сапунените сериали, благодарение на повторното
Коментари Харесай

Риши Шарма на Емердейл е неузнаваем с огромна брада, докато си партнира с колега от ITV за ново шоу

Бхаскер Пател зарадва почитателите на сапунените сериали, с помощта на повторното събиране със остарял сътрудник от Емердейл.

Актьорът, който е Риши Шарма в сапунката на ITV, наподобява неразпознаваем на последните фотоси, споделени на страницата му в Instagram, като почитателите харесват огромната брада на Бхаскер след напускането му от Yorkshire Dales предходната година.

68-годишната звезда - която се появяваше в сапунката на ITV в продължение на 12 години - беше убита отвън шоуто предходната година в отблъскващ сюжет. След напускането си от Emmerdale, Bhasker е пуснал дълга сива брада - цялостната диаметралност на безпрепятствено избръснатия тип на Rishi - и е настигнал различен някогашен артист от Emmerdale.

В фотография, споделена с неговите 21 300 почитатели в Instagram по-рано тази седмица, Бхаскер театралничи за фотография с тогавашния си сътрудник Лиъм Фокс, който играеше Дан Спенс от 2011 до 2023 година Той озаглави фотографията: „ @liamfoxactorofficial #dan of @emmerdale @itv @itvxofficial откри място за скрив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР