BGT съдията Аманда Холдън показа зашеметяващия си дом в Съри,

...
BGT съдията Аманда Холдън показа зашеметяващия си дом в Съри,
Коментари Харесай

Аманда Холдън претърпя огромно нещастие, след като даде на феновете да надникнат в пищния дом в Съри

BGT съдията Аманда Холдън сподели зашеметяващия си дом в Съри, до момента в който празнуваше празничния интервал с дъщерите си Лекси и Холи.

52-годишната радиоводеща на Heart FM се завърна в обществените медии, с цел да даде на почитателите визия за новото си жилище в Instagram в четвъртък и показа няколко фотоси от фамилните празненства и любяща фотография на двете й дъщери, позиращи до родителите си. Това идва, откакто съгласно известията телевизионният арбитър е пръснал £7 милиона за парцела.

Семейството се реалокира в къщата в Кобъм, Съри единствено дни преди Коледа, само че не е имало опция да реалокира мебели в новите си стаи. Майката на две деца призна, че би трябвало да наеме огромна маса и няколко транспарантни пластмасови стола, с цел да може фамилията да вечеря за Коледа. Тя украси масата с розови свещи, подобаващи чинии, златни принадлежности за хранене и сребърни чаши за вино.

В историите си в Instagram тя написа: „ Току-що се преместихме и нямахме столове, тъй че благодаря на @thewstudiostyle за на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР