БГНЕС Въз основа на установеното от Етичната комисия и всички събрани

...
БГНЕС
Въз основа на установеното от Етичната комисия и всички събрани
Коментари Харесай

СУ уволни скандалния проф. Мирчев

 БГНЕС Въз основа на откритото от Етичната комисия и всички събрани материали ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков реши, че е налице задоволително съображение да приключи гражданския контракт на проф. Михаил Мирчев. Това оповестиха във Facebook страницата на " Софийски университет ". 

Софийският университет постоянно е бил водеща мощ в отбрана на демократичните и демократичните полезности. Той е в непрекъснато партньорство с ромски и еврейски организации, уредник е на взаимни събития, като отдаването на респект на жертвите на Световния ден на Холокоста, предлага стратегии, отдадени на дамите и половете, на интеграцията на малцинствата и на хората със специфични потребности, откри единствената компетентност " Хебраистика “ в страната и други

На 18 ноември Общото заседание – висшият групов орган за ръководство на Университета, със своя декларация преутвърди уговорката на Софийския университет към традициите на взаимното почитание и съгласие и уверено осъди всички послания, които с претенцията да бъдат университетски, омаловажават други способи на живот и култури, или под друга форма подриват полезностите на равноправието.

Михаил Мирчев е професор от УНСС, преподава и в Софийския университет, член на Българската социологическа асоциация и Съюза на българските публицисти, кандидат-кмет на София от " Българска социалистическа партия – лява България “ през 2015 година който се разгласи за по-лявомислещ от Българска социалистическа партия и се класира трети с 8.4%. Син е на някогашния секретар нa Централен комитет нa Българска комунистическа партия  прoф. Cтoян Михaйлoв (1930-2020),  завеждащ  отдел Агитация и агитация, един от основателите на така наречен " Възродителен развой “.  Баща е на депутата от Българска социалистическа партия  Стоян Мирчев.

Какво има в лекциите му? 

В лекциите си професорът изрича расистки предубеждения против ромите и мигрантите, отхвърля качествата им да учат, афишира ги за " годни единствено за някакъв доста първичен ръчен труд “ и за " много нападателна общественост с доста нападателно държание “. Говори по какъв начин ромите като общественост не си плащат тока и " към този момент никой не им ревизира електромерите “, и че  " когато правят закононарушения, настояват да не бъдат залавяни и вкарвани в пандиза “.  Притеснява се, че " Арабите, които в този момент ни ги вкарват под формата на бежанци, като станат повечко, 100 хиляди-150 хиляди ... ще изискат да си водят предизборните акции на арабски език “. 

Притеснява се, че раждаемостта при ромите е висока.  И предизвестява, че евреите, които у нас са напълно малко, са " свръхпривилегировани “ и " извънредно значими, тъй като имат огромна вграденост в цялата политическа, държавна, медийна и информационна конструкция, в цялата сфера на изкуството… и имат голямо значение за всичко, което става в страната и нещата, на които се пречи да станат “ и т.н, предава " СЕГА ".

Професорът конспиролог

Преди към пет години проф. Мирчев, който е и политолог, заяви, че в случай че до един месец Ангела Меркел не бъде изгонена с камъни, Европейският съюз ще се разпадне. Преди към 5 месеца, без да е епидемиолог или инфекционист, той " разкри “  в един известен уебсайт, че " няма никаква зараза, тъй като у нас липсват 5G антени “, само че " няма и да има - тъй като БЦЖ имунизацията ни защищава “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР