БГНЕС Целият колектив на Арсенал Казанлък спира работа от днес до

...
БГНЕС
Целият колектив на Арсенал Казанлък спира работа от днес до
Коментари Харесай

Най-големият частен работодател в България спира работа до 29 март

 БГНЕС Целият колектив на " Арсенал " Казанлък стопира работа от през днешния ден до 29-ти март, в това число. Това заяви изпълнителният шеф на сдружението Николай Ибушев. Новината идва броени часове откакто бе оповестено, че сдружението ще работи при форсмажорни условия.

Работещите в сдружението за времето на карантината ще са в заплатен или неплатен отпуск, според от наличните благоприятни условия на на всеки един човек. На работните си места остават единствено обособени дребни групи от експерти, които ще възвръщат вредите от случая в Мъглиж от предходната седмица. Ръководството на сдружението и на обособените фабрики също ще работят за осъществяване на неотложни задания. При смяна на събитията или нови разпоредби колективът на " Арсенал " ще бъде известен навреме. 8 600 са заетите в най-голямата компания от Българския военно-промишлен комплекс.

Със заповед на министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев на територията на цялата страна е въведена карантина до 29-и март, в това число. Затворени са стотици обекти в цялата страна. Ръководството на " Арсенал " насочва зов към своите чиновници да съблюдават всички рекомендации за персонална хигиена и инструкциите на оторизираните органи, по време на изключителното състояние и оповестената карантина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР