БГНЕС Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта в

...
БГНЕС
Трима маскирани мъже са опитали да нахлуят вчера вечерта в
Коментари Харесай

Трима маскирани опитаха да нахлуят в къщата на бивш зам.-министър

БГНЕС Трима маскирани мъже са пробвали да нахлуят през вчерашния ден вечерта в къщата на някогашния зам.-министър на туризма Бранимир Ботев покрай Евксиноград. Това описа самият той в ефира на bTV.

Инцидентът е станал малко след 22 ч., като единият от маскираните към този момент бил прескочил оградата, когато един от синовете на Ботев го видял, развикал се и поради паниката и фаровете на преминаваща по улицата кола цялата групичка побегнала.

Бившият зам.-министър е безапелационен – не става дума за опит за кражба, а за демонстративно заплашване: " В 10 вечерта маскирани обирджии – очевидно доста би трябвало да държат на качеството на съня си ".

Според него повода за случилото се е  " безпределно остро изявление ", което дал преди дни за телевизия " България он ер ". Основният акцент в него: " Начинът, по който се ръководи туризмът от Ангелкова и хората към нея, дава промишлеността в ръцете на мутрите ".

След медийните си мнения той получил и " избрани препоръки ".

" Психически няма по какъв начин това да се преодолее. Травмата е жестока, аз съм елементарен човек като всички българи. Нямам защита от НСО и в никакъв случай не съм имал ", акцентира Бранимир Ботев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР