БГНЕС Световноизвестният екшън актьор Джейсън Стейтъм е бил на крачка от

...
БГНЕС
Световноизвестният екшън актьор Джейсън Стейтъм е бил на крачка от
Коментари Харесай

Джейсън Стейтъм бил на крачка от смъртта при снимките на филма Непобедимите 3 във Варна

 БГНЕС Световноизвестният екшън артист Джейсън Стейтъм е бил на крачка от гибелта при фотосите на кино лентата " Непобедимите 3 " във Варна през 2014 година. Лентата доби международна известност откакто събра звезди като Силвестър Сталоун, Антонио Бандерас, Харисън Форд и Арнолд Шварценегер. 

Защо Стейтъм се е разминал на косъм от удавяне?

Сцена от екшън кино лентата " Непобедимите 3 ", сниман в България, за малко не лишава живота на няколко души, а Джейсън Стетъм се измъква на косъм от удавяне, откакто по време на фотосите губи ръководството на камион и пада от един от доковете на пристанището във Варна.

За случая Стейтъм описа във вечерното шоу на Джими Фалън.

" Снимахме в края на един док на Черно море, в България, трябваше да карам огромен камион. Преди фотосите взех решение да направя тест на камиона. И когато трябваше да спра, натиснах спирачките, само че нищо не се случи, след което ударих двама оператори, помислих че съм ги умъртвил, след секунди видях по какъв начин докът свършва и падам от няколко метра във водата. Опитах се да се набера и да изляза през прозорците, които бяха свалени ", споделя той.

Камионът почнал да потъва бързо.

" Навлизащата вода ме изтласка във вътрешността към кабината. След секунди камионът беше на дъното на Черно море, а аз си мислех: " Чакай би трябвало да изляза отсам, нещата не могат да свършат по този начин ", добавя той.

7 години по-късно стана ясно, каква е повода Джейсън Стейтъм да изгуби ръководството на камиона. 

" Беше ненадейно, беше съветски камион, педалите на спирачката и съединителя бяха разменени, само че той си мислеше, че кара американски камион, т.е. когато си е мислил, че натиска спирачката, в действителност е натискал съединителя ", разяснява шефът на " Ню Бояна " Ярив Лърнър.

Като някогашен гмуркач и част от олимпийския тим на Съединените щати - Стейтъм съумява да се измъкне от потъващия камион.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР