БГНЕС Срещу 300 евро в Гърция може да бъде придобит ваксинационен

...
БГНЕС
Срещу 300 евро в Гърция може да бъде придобит ваксинационен
Коментари Харесай

Издават БГ фалшиви сертификати в Гърция

 БГНЕС Срещу 300 евро в Гърция може да бъде добит имунизационен документ от България, без да се постанова да се ваксинирате.

Това споделя в собствен репортаж гръцката държавна телевизия ЕРТ, който е отдаден на метода, по който работят хипотетични български измамници, които пласират на гръцкия пазар документи за имунизация против COVID-19 от България.

В репортажа се споделя, че България чупи всички негативни върхове по смъртност в Европейски Съюз и записва четирицифрен брой случаи на COVID-19 на ден, като в същото време от ден на ден стават обвиняванията, че фамилни лекари издават документи, без обаче да слагат съответните дози от имунизациите.

Припомня се, че в България имунизациите се правят от фамилните лекари отвън следена среда, т.е. уединено с пациента, за разлика от имунизационните центрове, където това се прави в наличието на 6-7 души. Това наподобява, че дава опция за търговия със документи без действителна имунизация, разяснява телевизионният канал.

Според изказванията на " медиатора ", излъчени от ЕРТ, против 300 евро и малко посещаване в София всеки може да се достави с европейски имунизационен документ.

Гръцките управляващи споделят, че деликатно следят имунизираните гърци с непрекъснат адрес в Гърция, които показват документи от България и Румъния. В скорошни законодателни промени са планувани съществени наказателни и финансови наказания за противозаконни дейности, свързани с тестването и ваксинирането
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР