БГНЕС Спокойно е преминала нощта между протестиращи и полиция в района

...
БГНЕС
Спокойно е преминала нощта между протестиращи и полиция в района
Коментари Харесай

Ще блокират ли недоволни граждани пътя към морето?

 БГНЕС Спокойно е минала нощта сред протестиращи и полиция в региона на летището на изхода на Стара Загора.

Недоволните жители са безапелационни, че остават на място, до момента в който настояването им за допускане до автомагистрала " Тракия ", обиколка на детелината и връщане назад към града не бъде изпълнено, съобщи БНР.

През вчерашния ден подкрепата си към протестиращите са оказали хора от София, Варна, Бургас и други градове.

" Нашата страна прекомерно дълго ходя обратно и ние повече път обратно нямаме "

След вчерашното послание на органите на реда недоволните жители са потърсили разговор с полицията, за да се стигне до решение на обстановката, но за момента подобен не е сбъднат, съобщи едно от лицата на митинга Искра Михайлова.

" Вчера желаех още веднъж диалог с комисар Илиян Илиев, който през вчерашния ден не пристигна нито денем, нито през нощта на митинга, очакаме го да се появи през днешния ден по някое време. Днес той няма причина да не ни пусне да преминем през автомагистралата, тоест в този момент на мен ми е забавно да забележим по какъв начин ще протече днешният ден, дали през днешния ден ще бъдем пропуснати да преминем и да стигнем до автомагистралата, защото доводите, които бяха изтъкнати, отпаднаха до един ".

Протестиращите остават твърди в настояването си за оставка на държавното управление и основния прокурор и се надяват да бъдат подкрепени от още хора през днешния ден.

Припомняме, че през вчерашния ден недоволстващите затвориха пътя Стара Загора - Хасково.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР