БГНЕС Софийският апелативен съд пусна от ареста Кристиян Николов, подсъдим за

...
БГНЕС
Софийският апелативен съд пусна от ареста Кристиян Николов, подсъдим за
Коментари Харесай

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков излиза от ареста

 БГНЕС Софийският апелативен съд пусна от ареста Кристиян Николов, обвиняем за злополуката, при която почина Милен Цветков.

Тричленният състав, с ръководител Калин Калпакчиев и членове Весислава Иванова и Величка Цанова, възприема напълно изводите на градския съд, че Николов може да бъде под домакински арест и проследяван посредством електронна гривна, което изключва даже хипотетична опция за отклонение на подсъдимия.

Не е отпаднало обоснованото съмнение за съпричастност към закононарушението, в което е упрекнат, пишe DarikNews.bg.

В същото време заплахата от осъществяване на друго закононарушение е намаляла като интензитет. Затова мярката " домакински арест "  може да обезпечи напълно наличието на Николов и приключването на правосъдния развой, воден против него в първоинстанционния съд.

Николов е със забрана за напускане на страната.

През 2020 година точно на Великден журналистът и ефирен водещ почина в злополука, откакто джип се заби в колата му на светофар в София. Извършените досега експертизи доказваха, че подсъдимият Кристиан Николов е карал с близо 100 км/ч и е имал няколко типа опиати в организма си. Въпреки това юристите му желаеха да бъде освободен с по-лека мярка с няколко съществени претекста.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР