БГНЕС Семейна трагедия разтърси актрисата и депутатка от БСП Нона Йотова

...
БГНЕС
Семейна трагедия разтърси актрисата и депутатка от БСП Нона Йотова
Коментари Харесай

Нона Йотова със странен коментар за самоубийството на брат си

 БГНЕС Семейна покруса раздруса актрисата и депутатка от Българска социалистическа партия Нона Йотова още в първия месец на новата година. Миналия петък стана ясно, че нейният брат Огнян Кръстев, живеещ във Враца, е протегнал ръка на живота си.

 

70-годишният мъж е страдал от тежко заболяване, поради което в последно време болките били непоносими. По неофициална информация той се е прострелял с противозаконна пушка в жилището си в един от блоковете " Химик “ против постройката на пожарната в града. Съседи обаче настояват, че се е прострелял с револвер, който му е бил даден преди доста години като премия от министъра на Министерство на вътрешните работи.

Възрастният мъж е бил прочут измежду врачани като Софиянеца. Преди доста години дошъл да живее в града под Околчица поради работата си в " Химко “. Там той е бил технолог на производството в завод " Реформинг “. Отличавал се с едрия си растеж. Бил и един от първите във Враца, които почнали да се занимават съществено с културизъм. Починалият живеел разграничен със брачната половинка си и двете си деца – момче и момиче, които се били изнесли в Поморие, написа " Ретро ".

По бащина линия Огнян е брат на известната актриса Нона Йотова, само че двамата били от разнообразни майки. За гибелта му Йотова в действителност схванала от медиите. Противно на упованията, че шокът за нея ще е огромен и ще бъде покрусена от нещастието, театралната звезда показа, че в действителност двамата по никакъв начин не били близки. В обществената мрежа фейсбук тя написа статус 3 дни след самоубийството на брат си, който гласи:

" Появиха се изявления за трагичната кончина на сина на татко ми от първия му брак. Научих от медиите. Съжалявам за аргументите, довели до решението му да постави завършек на живота си – тежко заболяване. Обаждат ми се другари, разтревожени от новината и заглавията, че става дума за мой брат. Това основава неправилно усещане.

Не сме се виждали и не сме поддържали никакви връзки. В този смисъл, не сме тъкмо брат и сестра. И по доста други аргументи. Да почива в мир! “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР