БГНЕС Сегашното управление на ЕС създаде такава трагедия, каквато и комунизмът

...
БГНЕС
Сегашното управление на ЕС създаде такава трагедия, каквато и комунизмът
Коментари Харесай

Георги Марков: ЕС направи такава трагедия, каквато комунизмът не направи

 БГНЕС Сегашното ръководство на Европейски Съюз сътвори такава покруса, каквато и комунизмът не направи. Това сподели някогашният парламентарен арбитър и депутат Георги Марков. Според него ограниченията, които в този момент обмисля да вкара Европейски Съюз, свързани със затваряне на границите, са прекомерно закъснели.

" Целият Европейски парламент и Европейската комисия с всички еврокомисари, неолибералният модел, чийто представители са, те направиха такава покруса, каквато комунизмът не направи. Да оставиш без земетресение, без цунами, с вирус, импортиран извън, да умират европейци и да настъпи апокалипсис. Никога не съм мислил, толкоз се радвахме, че влизаме в тази Европа, която на 30-та година от измененията ни докара до такава степен, че хората да мрат като мухи " ".

" Това ли заслужава Европа, това ли заслужават народите на Италия и Испания. Че неточности има италианското държавно управление е несъмнено, само че огромният въпрос е, къде бе Екологичен потенциал, който по този начин мощно напъна да ни постанова Истанбулската спогодба на първото си съвещание под претекст, че пази дамите и децата от принуждение. Къде ви е европейското решение за взаимност, какво пратихте в Италия - доктор ли, маска ли, полева болница ли. Оставихте европейските страни да се оправят сами, да се издигат нови огради, да се затварят граници “, разяснява някогашният парламентарен арбитър пред " Фокус ".

Според Георги Марков след пандемията от COVID-19 Европа в никакъв случай няма да бъде същата. Грешната неолиберална политика позволи ислямизацията на Европа и физическото очистване на европейците, сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР