БГНЕС Съпругата на началника на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав

...
БГНЕС
Съпругата на началника на Националния оперативен щаб ген. проф. Венцислав
Коментари Харесай

Съпругата на проф.Мутафчийски с благородно дело към психичноболна жена

 БГНЕС Съпругата на началника на Националния действен щаб ген. проф. Венцислав Мутафчийски - Елена, е избавила психичноболна жена в разгара на първата вълна от COVID-19. За благородното дело заяви журналистът Даниела Горчева, която се оказала позната на болната Катя (името е променено - б.р.). 

Столичанката се грижела за доста болната си майка, само че в пика на болестта си наумила да си търси работа и да се среща с хора. Така макар многочислените апели да остане у дома и да не скита по улиците, Катя, като че ли на инат, обиколила куп институции. И въпреки лекуващият психиатър да назначил терапия и да я записал в дневния стационар, обстановката не се подобрила доста. Наложило се даже за задачата болната да бъде изследвана за ковид - за благополучие, тестът била негативна, написа лупа.бг. 

Стигнала даже до брачната половинка на ген. Мутафчийски, която тормозила с фикс концепцията си за работа. Но доктор Елена Мутафчийска, психиатър в столичния център, не просто не затворила телефона, а приела Катя в кабинета си, дала й немалка сума пари и маски, с които да пази както себе си, по този начин и старата си родителка на легло, от болестта. Жената на генерала даже уредила на двете софиянки всекидневно да се носи храна, с цел да се минимизират обществените им контакти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР