БГНЕС Предлагаме химическата кастрация като форма на наказание. Извършителите на такива

...
БГНЕС
Предлагаме химическата кастрация като форма на наказание. Извършителите на такива
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки иска кастрация и доживотна присъда за убиеца от Сотиря

 БГНЕС Предлагаме химическата кастрация като форма на наказване. Извършителите на такива действия, като убийството в Сотиря, би трябвало да минат медицински ограничения, която ще ги създадат безвредни за обществото. Това съобщи в предаването " Събуди се " по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

“Има голямо разделяне по тематиката за химическата кастрация. Не е въпрос за възмездие, а за правдивост ", сподели още той.

“Виждаме, че подобни деяния се правят в обществото ни, а ние от Вътрешна македонска революционна организация не желаеме такива хора да се разхождат свободно ", разкри Джамбазки.

“Доживотният затвор да не отпада. Такива дейци би трябвало да излежават доживотна присъда ", безапелационен бе евродепутатът.

“Това не е изборна тематика, а всекидневие. Надявам се да бъде признато премахването на съкратеното разследване. Предлагаме това, тъй като обществото още не е готово за по-тежкото наказване. За мен е значимо този човек да не бъде на улицата в никакъв случай повече ", завърши Ангел Джамбазки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР