БГНЕС Повечето магазини за търговия на дребно в Гърция възстановяват работата

...
БГНЕС
Повечето магазини за търговия на дребно в Гърция възстановяват работата
Коментари Харесай

Гърция разхлабва мерките

 БГНЕС Повечето магазини за търговия на дребно в Гърция възвръщат работата си. Те отварят по системите click away и click inside (с предаване на стоките отвън магазина или вътре, само че с предварителна уговорка).

Затворени остават обаче комерсиалните обекти в Солун, Ахая и Козани. Там отварянето се отсрочва с най-малко една седмица. Причините са забележителното увеличение на дейните случаи на ковид и високата степен на запълненост на интензивните отделения в лечебните заведения.

В останалите елементи на Гърция клиентите ще могат да посещават магазините единствено с предварителна спогодба и след изпращане на есемес на номер 13032 за задачата на излизането. Излизането за покупки ще бъде разрешено един път на ден и ще може да продължава до три часа, съобщи АНА-МПА, представена от Българска телеграфна агенция.

В магазините ще се позволява най-вече един човек на всеки 25 квадратни метра комерсиална повърхност, само че не повече от 20 души общо. Допуска се удължено работно време на магазините от 7 ч. сутринта до 20,30 вечерта от понеделник до събота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР