БГНЕС От “Витошка до Витоша пеша или с колело. Тази възможност

...
БГНЕС
От “Витошка до Витоша пеша или с колело. Тази възможност
Коментари Харесай

София ще има най-дългото пешеходно трасе

 БГНЕС От “Витошка " до Витоша пешком или с колело. Тази опция за отделяне на пешеходен маршрут, който да свърже центъра на София с естествен парк “Витоша " ще разисква в четвъртък СОС. “Трасето е 8 км в посока. Ще възложим проучване, с цел да се види на кои места има потребност от ремонт или създаване на тротоари и велоалеи и по-късно да оформим най-дългото пешеходно трасе ", изясни ръководителят на СОС Георги Георгиев, който е измежду вносителите на отчета.

Друго предложение, което ще разискват съветниците, е за 200 000 лева подаяние, с които да бъде направено ново футболно игрище с осветяване за 57-о учебно заведение в регион “Красна поляна ". Парите дава татко на възпитаник в учебното заведение, изясни Георгиев пред.

Една от концепциите на новия ръководител на СОС е дворовете на учебни заведения в центъра и в квартали без спортни обекти да се отворят за свободно прилагане от жители през уикендите. С 420 000 лева ще се финансира създаване на стрийтфитнес и 5 площадки в “Люлин ". 300 лева да остане данъкът за такситата в столицата и през 2022 година, ще гласоподава още СОС. 550 лева от данъка ще се поемат от страната като антикризисна мярка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР