БГНЕС Огромно множество се е събрало от рано сутринта пред бившия

...
БГНЕС
Огромно множество се е събрало от рано сутринта пред бившия
Коментари Харесай

Викове оставка от рано сутрин в София, протестиращи замерят полицаите с ябълки и яйца

 БГНЕС Огромно голям брой се е събрало от рано сутринта пред някогашния Партиен дом за оповестеното " Народно въстание “, съобщи БГНЕС. Недоволните стачкуват " Оставка “ и надуват вувузели.

Полицейски кордон е оградил " триъгълника на властта “ сред Министерски съвет, Президентството и някогашния Партиен дом. Огромен трибагреник е разпънат пред постройката на някогашния Партиен дом.

Протестиращи бутат коли на жандармерията, пробват се да извърнат колите, с цел да стигнат до постройката на Народното събрание.

Гражданите замерят служителите на реда с ябълки и яйца и се пробват със конфликти да пробият полицейския кордон. Полицията арестува и първи протестиращ жител, постави му белезници.

Малко по-късно полицията отблъсна втори опит на протестиращите да пробият кордона и да стигнат до основния вход на Народното събрание.

Междувременно вътре в постройката на Народното събрание към този момент дойдоха и първите депутати за съвещанието.

Протестиращите пробваха и трети път да пробият кордона, те блъскат служителите на реда и се пробват да минат от другата страна на жандармерията, с цел да стигнат до постройката на Народното събрание. Гражданите сядат и лягат на земята, с цел да не може служителите на реда да ги заловен.

" Не желая да ме бутат, за това съм седнал. Имаме позволение за протест, само че без да ме блъскат ", акцентира един от протестиращите.

" Мошениците Борисов и Гешев да си отпътуват, да имат присъда и дълги години да я излежават ", добави той.

Вътрешна македонска революционна организация заседава към този миг, а също има и съвещания сред ГЕРБ и Воля за плана за нова конституция. Очаква се в 9 ч. да стартира и сесията на Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР