БГНЕС Наблюдаваме 60% намаление на телефоните измами само за 9 месеца.

...
БГНЕС
Наблюдаваме 60% намаление на телефоните измами само за 9 месеца.
Коментари Харесай

Гешев с добри новини относно телефонните измами

 БГНЕС Наблюдаваме 60% понижение на телефоните измами единствено за 9 месеца. Това сподели основният прокурор Иван Гешев пред публицисти пред Висш съдебен съвет, по повод спецакцията в Разград.

" Обещах на българските жители, на българските пенсионери да създадем всичко допустимо да решим казуса с телефонните измами. Казах и го дублирам, че в случай че една страна не може да реши казуса с телефонните измами, която се прави от обществено слаби и необразовани хора, значи, че нищо не може да свърши за жителите си. Аз извършвам обещанията си “, добави Гешев.

" В края на предходната година понижението на телефонните измами е съвсем 60%, от октомври до края на годината има единствено една телефонна машинация. Миналата година по това време имаше сред 10-15 дневно. Това, което вършим е, че прокуратурата и аз изпълняваме обещанията си. Към българските жители и най-много към възрастните български жители, пенсионерите, които са главно над 80% потърпевши от този вид закононарушение и се оправяме към този момент много сполучливо “, посочи основният прокурор.

Иван Гешев означи, че не е осведомен с детайлности към следствието, тъй като не е наблюдаващ прокурор и не може да следи делата в действително време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР