БГНЕС Много по-развити държави от нас продължават да се лутат и

...
БГНЕС
Много по-развити държави от нас продължават да се лутат и
Коментари Харесай

Борисов с нова молба към народа!

 БГНЕС Много по-развити страни от нас не престават да се лутат и няма решение, което да можем да осъществим всички дружно. Съединени американски щати излизат от СЗО, Белград приложи ограничения, виждате по какъв начин реагират хората на тях. Ние считаме, че сме развита народна власт. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов при започване на държавното съвещание, предаде БГНЕС.

`Много са ми забавни нашите сътрудници вдясно като споделят, че би трябвало да затваряме и още веднъж да приведем градовете в карантина. Всеки от нас е осведомен, че дезинфекцията, носенето на маската и дистанцията са единственото, което защищава от болестта ", съобщи министър председателят.

" Не е редно да има още веднъж заповед за затваряне на хората у тях, сподели още Борисов. Трябва да се пазим, само че да не стопираме да работим. Трябва да устоят финансовите, обществените системи месеци наред. Ако няма доходи тогава се разпада държавността, като не останат пари за пенсии, заплати и за главните браншове. Молбата ми е да покажем, че демокрацията не е единствено права, само че и отговорност. Ако е заповед и е фашизъм - окей, съгласни сме. Но когато би трябвало сами да си го изпълняваме, тогава ни е комплицирано. Кое е комплицираното ", попита Борисов.

" Актуализираните данни за приходите вървят с положителни темпове. Истинската рецесия обаче ще пристигна следващата година. В тази обстановка всяка нация би трябвало да бъде мобилизирана. Тежките времена предстоят ", акцентира Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР