БГНЕС Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков е

...
БГНЕС
Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков е
Коментари Харесай

Министър Желязков е на работно посещение във Варна

 БГНЕС Министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков е на работно посещаване във Варна през днешния ден и на следващия ден.

Днес министър Желязков ще взе участие в кръгла маса по транспортната съгласуваност в Черноморския район, която се организира в Евксиноград. Събитието се провежда като част от българското председателство на Организацията за черноморско икономическо съдействие (ОЧИС).

Организацията е един от най-важните формати за районното съдействие, който сплотява страни членки на Европейски Съюз и страни отвън Съюза. Основният приоритет е обезпечаването на подпомагане за по-добро стопанско развиване на страните членки на ОЧИС. Сигурността и развиването на Черноморския район, основаване на удобни стопански условия – свободни стопански зони, облекчение на режимите на пътешестване и стимулиране на обмена на артикули и услуги сред страните е съществена цел на организацията.

Утре, 15 май, от 11.00 часа, министърът на превоза ще посети полигона за практическа подготовка на морски лица, към " Български морски квалификационен център “ ЕАД. Полигонът е най-съвременния самостоятелен център за практическа подготовка на морските лица в България. По-късно денем министър Желязков ще има работно посещаване на пристанищните терминали Варна-Изток и Варна-Запад. Той ще направи ревизия на оправдани пространства за обработка на товари, както и ще се запознае с направените вложения от " Пристанище Варна “ ЕАД в нова техника.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР