БГНЕС Министърът на икономиката с първи думи след интервюто на .

...
БГНЕС
Министърът на икономиката с първи думи след интервюто на .
Коментари Харесай

Кирил Петков: Член на ИТН дойде в моя кабинет и ми каза всичко това

 БГНЕС Министърът на стопанската система с първи думи след изявлението на. Той разяснява изказванията му, че самият Петков е потърсил водача на " ИТН " за министерско кресло с мандата на партията.

" Искам единствено да кажа самите обстоятелства. Член на Има Такъв Народ пристигна в Министерството на стопанската система, в моя кабинет и сподели: " Много имаме вяра на вас като министър и на вашата работа. Както на вас, по този начин и на Асен Василев. Можем ли да създадем среща с Тошко Йорданов? " Втора намира се направи, при която Тошко Йорданов пристигна в офиса на Василев. Тя приключи с опцията, както той сподели, да се направи среща със ", сподели той. 

Петков изясни, че на срещата с водача на " ИТН " е бил поканен от за министър на стопанската система. " След няколкото срещи с Николай Василев ние разбрахме, че имаме разнообразни визии по тематиката " стопанска система ". Вярваме, че би трябвало да се спре корупцията и кражбите, само че на пенсионерите под прага на беднотия, да вземем за пример, да им се усилят пенсиите. Не можем да кажем, че сме твърдо десни или твърдо леви. Искаме да сме просто практични ", добави той.

На въпрос дали е водил договарянията с Трифонов с безусловен звук, Петков сподели: " Единственото, което съм споделил е, че за мен като министър, самичък, в който и да е кабинет, няма никаква логичност. Това е отборна игра. Не може да има разнопосочия сред икономическото и финансовото министерство, в случай че желаят да създадат обща политика ", изясни министърът на стопанската система.

Той беше безапелационен, че е споделил единствено: " Не бих влезнал в кабинет, където министърът на финансите няма същите визии, които аз имам. И тъй като в действителност имам вяра, че тези неща не могат да се случат с един министър, ние се оттеглихме от това предложение, тъй като видяхме, че посоката, в която те желаеха да придвижат политиката на България, се разграничаваше от нашата ", добави Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР