БГНЕС Лидерът на Воля Веселин Марешки получи 4-годишна ефективна присъда, по

...
БГНЕС
Лидерът на Воля Веселин Марешки получи 4-годишна ефективна присъда, по
Коментари Харесай

Марешки за присъдата си: Чувстам се изнасилен!

 БГНЕС Лидерът на " Воля " Веселин Марешки получи 4-годишна ефикасна присъда, по дело за изнудване. Той и Красимира Колева са приети за отговорни, че от 9 октомври до 16 ноември 2014 година за да принудят Асен Миланов да заплаща всеки месец 10 000 лева, го заплашили с разрушение на стопанисваното от него заведение и със основаване на спънки на комерсиалната активност.

" Няма подозрение, че парцелът, върху който нелегално е издигната тази сграда, е благосъстоятелност на наша компания ", сподели в предаването " Лице в лице " по bTV Веселин Марешки.

Той донесе и документ от съда, в който е записано, че градежът, който е трябвало да бъде погубен, е построен на терен, благосъстоятелност на " Варна Фарма Холдинг ", която е една от неговите най-големи фамилни компании.

" Аз ще бъда първият човек, който е наказан за това, че е желал наем за своя движимост и още по-лошото - те споделят, че аз съм го заплашил с разрушение на негово имущество. Всяко имущество, което е върху моя земя, е мое имущество ", сподели Марешки.

" Чувствам се изнасилен, както доста българи, на които им крадат парцелите ", добави той.

" Излиза, че борецът против противозаконните постройки в България става жертва и бива наказан за това, че е сезирал контролните органи да разрушат противозаконна сграда ", съобщи още водачът на " Воля ".

" Няма по какъв начин да има опасност за рушене на противозаконна сграда, тъй като по принцип те не би трябвало да съществуват ", добави той.

Заради присъдата от Българска социалистическа партия желаеха оставката му, а той ги назова изверги. Марешки бе безапелационен, че няма да я подаде.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР