БГНЕС Жена от Банско премина през огражденията на поставения под карантина

...
БГНЕС
Жена от Банско премина през огражденията на поставения под карантина
Коментари Харесай

Жена от Банско премина през блокадата, за да роди

 БГНЕС Жена от Банско мина през огражденията на поставения под карантина град Банско, с цел да бъде превозена до болничното заведение в Разлог. На Благовещение, младата жена роди крепко момченце. И майката и бебето са в положително здравословно положение, заяви Българска национална телевизия. Тъй като идва от единствения град, подложен под карантина, младата майка е изолирана от другите пациентки.

Д-р Радка Божикова, шеф на АГ поделение в МБАЛ - Разлог сподели: " Бяха спазени безусловно всички ограничения при тези условия. Така че дамата е настанена в независима стая. Обслужва се съгласно предписанията, с калцуни, маски, престилки специфични. "

26-годишната жена е от украински генезис и от няколко месеца работи живее и работи в Банско със своя брачен партньор. Днес в същото родилно поделение проплака още едно момченце, на жена от Разлог.

Двете бебета, родени през днешния ден в болничното заведение в Разлог към този момент имат и имена. Едното ще се споделя Йоан, а другото Данаил.

Майката на бебето, което ще живее в Банско, ще бъде изписана след 5 дни. Те ще бъдат превозени още веднъж с кола на Спешен център до дома им в курорта, който продължава да бъде под карантина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР