БГНЕС Издадена е заповед за свалянето на карантината на президента .

...
БГНЕС
Издадена е заповед за свалянето на карантината на президента .
Коментари Харесай

Издадоха заповед за карантината на Румен Радев

 БГНЕС Издадена е заповед за свалянето на карантината на президента. Това разгласи шефът на РЗИ - София доктор Данчо Пенчев. Причината за това са двата му негативни теста.

Д-р Пенчев изясни, че президентът е схванал, че е контактен с позитивен за COVID-19 във вторник. На Радев е връчено наставление за изработката на PCR тест при идването му в страната.

Президентът Радев беше заставен да приключи визитата си в Естония, поради контакт със инфектирания нов началник на Висш съдебен съвет генерал-майор Димитър Петров.

Радев си направи първия тест в Естония, който бе негативен, откакто се завърна в България си направи и втори тест, който удостовери първия резултат. Посещението обаче бе прекъснато.

" Възложих на ДАНС и ДАР да ревизират кои са тези " доброжелатели ", които желаят да отстраняват дейностите на държавното управление и на президента и да попречат на нещо, което е толкоз значимо за България. Ако някой е подценил тематиката с карантината, не е наш проблем. Надявам се да няма повече спекулации по тематиката ", съобщи министър-председателят по време на онлайн съвещанието по отношение на интернационалния скандал, който породи с президента по време на визитата му в Естония.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР